Piffa till din bil

Det finns bilar, och så finns det bilar. För en bil är ju mycket mer än någonting som bara ska ta en från ett ställe till en annan. En bil är någonting man kan njuta av, och när man kör en bil ska man känna att det är med stolthet man glider fram på stadens gator. Det är som det står i denna artikel från Göteborgs Posten, vilken handlar om styling och hästkrafter. Så här skriver de:

Hisingskillarna Pouria Ghashghaei, 23 år och Andres Wettergren, 21 år, är inte speciellt intresserade av mugghållare och nackskydd utan koncentrerar sig på styling och hästkrafter. De kör upp sina bilar på Gustaf Adolfs torg i Göteborg. Det mullrande ljudet avslöjar med ens att här kommer grabbar som så ofta de kan vistas inuti i sitt stora intresse – bilen. De har varsin Peugeot, Pouria en 307 CC Sport och Andres en 206 RC och är inte så lite nöjda med sina fordon.

Det är verkligen en fängslande artikel, och alla bilintresserade människor borde läsa den. För det är ju verkligen så att bilen som man äger borde piffas till det yttersta, och det finns mängder av olika sätt att göra det på. Om man kikar in på exempelvis Sarholms mekanisk verkstad kan man bland annat hitta snygga plåtdetaljer för bilen, vilket gör att bilen får ett personligt utseende, och därmed blir roligare att köra. Här kommer några andra bra knep vilket gör bilen lite mer fräsigare än vad den brukar vara:

  • Sänka bilen så att den ligger närmare marken. Det är ett klassiskt sätt att få bilen att sticka ut, och ser riktigt häftigt.
  • Byt ut fäljarna till ett bar unika och snygga, du kommer garanterat att sticka ut.
  • Dekaler kan göra att bilen får den deisgn och stil som just du är ute efter. Dessa är också enkla att byta ut så att du kan ändra efter hur du känner för dagen.
  • Ljus under bilen är väldigt populärt, gärna ett blått. Då glider man fram flådigt och snyggt.
  • En unik registreringsskylt sticker alltid ut, kanske ska du se om det finns någon med  texten Awesome?

Ta hjälp av en bilmekaniker

Som sagt, det finns mängder av saker att göra för att pimpa bilen, och du kommer garanterat känna att det är värt varenda krona när du åker runt på stan. Det är väl lite som en av killarna säger i artikeln som det skrevs om i början av texten: Ibland tar vi nog en omväg till kiosken för att få köra lite extra. Och om du tvekar kring att göra detta med din bil ska du tvätta bort dessa tankar, det finns någonting väldigt elegant och speciellt i att ha en unik bil. Sen kanske det är svårt att lösa om man inte har kunskapen, men det finns alltid hjälp att få. Testa att höra dig runt bland din bekantskap så kommer du säkerligen märka att det är flera som har ett bilintresse, och vips så har du hittat en bilmekaniker som mer än gärna hjälper dig att snygga till ditt åk.