Rally ett säkert vårtecken

Nu är det verkligen vår i luften, men den verkliga vårstämningen kommer att infinna sig i morgon när Laganrallyt drar igång och med det lockar mängder av åskådare och hungriga rallyförare. I Örkelljunga är rally ett otroligt stort vårtecken. 

47354-dick-wicksellJa, nu är våren här och då hojen fått stå instängd en hel vinter är det inte konstigt att det kryper i kroppen på de flesta. Fullt ös är det som gäller när det härliga racet drar igång i Örkelljunga som arrangeras av Floats MC klubb som har nästan 500 medlemmar. När cyklarna stått ett tag är det otroligt viktigt att man inte blir allt för ivrig för att ge sig ut och med det bli en trafikrisk, om just trafiksäkerhet har vi skrivit mer om här. Så, lugna tag för att komma i rätt form är viktigast för allas säkerhet och trevnad.

Långväga gäster

För detta race är det inte bara människor som vallfärdas riket genom utan det kommer även besökare från både Österrike och Tyskland vilket man kan läsa i Hallandsposten, vilket visar på vilken bra och härlig stämning det är för detta race. det är även ett race som är noga med kontroller så allt går rätt till:

Starten är förlagd till Preem i Våxtorp klockan 10.30 till 12.30. För deltagarna väntar sedan en runda på uppåt tio mil med fem stopp för praktiska kontroller och frågor.

Men, kanske är det bästa ändå när alla kommit i mål och det bjuds på fika och god stämning? Som upplagt för en riktigt bra helg där man även kickar igång våren på allvar.