Tillbehör du måste ha till bilen!

De flesta kan nog hålla med om att man som bilägare spenderar en hel del tid i bilen. Den är ett snabbt och smidigt transportmedel som uppskattas av både män och kvinnor. Om man ska tro forskarna är det dock stor skillnad på vad män och kvinnor tittar på när det är dags att köpa ny bil. Män tycker att prestanda, utseende och biltillverkare är viktiga faktorer medan kvinnor tänker betydligt mer ekonomiskt.

När bilaffären väl blivit verklighet finns det gott om roliga prylar som både kan förenkla vardagen och spara en slant. Känner du för att piffa till din bil kan du med fördel hitta en hel del praktiska tillbehör online. Medan männen fyndar bilflaggor till taket kan den ekonomiskt medvetna kvinnan beställa en luftpump med tryckmätare eller ett smidigt litet verktygsset för däckbyte. Varför inte satsa på en bilkamera och öka trygghetskänslan både när bilen är i rörelse eller väntar i garaget?

För kvinnor är det framtida kostnader som till exempel bränsleförbrukning, utrymme och servicekostnader som avgör om affären blir av eller inte, skriver expressen.se:

”Carbuyer har undersökt skillnader i vad män och kvinnor titta på när det är dags att köpa en ny bil. Den visar att skönhet och prestanda är betydligt viktigare för män än vad det är för kvinnor.”

Praktiska och roliga tillbehör till bilen

Ett annat roligt och praktiskt tips är att satsa på en anti-slip pad till mobiltelefonen. Denna funktion gör det betydligt lättare att hålla koll på telefonen, vilket i sin tur underlättar bilkörningen. En trådlös mobilladdare är dessutom ett tillbehör som uppskattas av de allra flesta. Skulle familjen bli sugen på dricka under bilresan till sommarstugan kan man med fördel satsa på en multimugghållare och frakta läsken i det lilla minikylskåpet. Vidare kan ett praktiskt bagageskydd möjliggöra såväl frakt av trädgårdsavfall som blomsterfynd utan att riskera att förstöra bagageutrymmet.